Половинката на национал от ЦСКА свали дрехи и задръжки в гореща фотосесия (Снимки)

България Норвегия (12)

Гаджето на национала Божидар Чорбаджийски разгорещи феновете преди мача на България срещу Словения в студа в София.

Красивата Анастасия става все по-смела и разкрепостена и вече не крие поти нищо от прелестите си. Приятелката на защитника на ЦСКА е по-секси от всякога в новата си предизвикателна фотосесия. Тя се е разчекнала палаво и с невинен поглед се надява националите да се класират първи в групата си в турнира Лига на нациите, писа „България Днес“.

Настя позира без горнище, а гърдите й са едва покрити и оставят малко на въображението. Красавицата е модел и става все по-търсена заради перфектните си форми и нестандартно излъчване.

Двамата с Чорбаджийски са заедно още от ученици и връзката им е завидно стабилна. Тя му влияе добре, тъй като напоследък той играе все по-ефикасно за ЦСКА и е важна част от националния отбор.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

🖤 Be so positive that negative people don’t want to be near you. 🖤 #beyourself #loveyourself #happyplace #lovemyjob #model #catwoman #photoshoot #мойцветнастроениячерный

Публикация, споделена от Anastasia🍀 (@anastasiaa.4) на


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ