Бербатов: Ако не беше Димитър Пенев, нямаше да получа шанс!

Димитър Бербатов Книга4

Ако си добър футболист и имаш индивидуални качества, трябва да подчиниш тези неща на отбора и пак ще изпъкнеш. Така можеш да помогнеш и на отбора, и на себе си. Ако не беше Димитър Пенев, може би нямаше аз да получа шанса си във футбола. Това каза Димитър Бербатов в предаването „Плюс-минус“ по Нова телевизия.

„Имам различни интереси, които не са ми се проявили от ранна детска възраст. Рисуването е едно от нещата, по които се запалих покрай баща ми. Харесвам си моя си свят и ми трябва спокойствието ми всеки ден, семейството ми също го знае това. В Манчестър живеех на половин час от стадиона и използвах времето, което пътувах след мачовете, за разбор“, разказа още Бербатов.

„Всеки си има моменти на слабост, когато остава сам. Това колкото ми е пречело, толкова и ми е помогнало. Правил съм много грешки, учил съм се от тях. Не съм си правил психоанализ, въпреки че съм ходил на такива сесии и в това няма нищо страшно“, сподели Берабатов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ