Култови имена влизат в битка за треньорския пост в Миньор (Перник)

Локо Пд - Миньор Перник - контрола

Ръководството на Миньор Перник обсъжда три варианта за нов старши треньор на тима, разбра „Тема спорт“.

Както е известно, в момента начело на чуковете е шефът на школата Петър Анестиев. Той е временен вариант. До края на есенния дял в Югозападната Трета лига остава само още един кръг, в който жълто-черните приемат Банско.

В момента Миньор Пк е на незавидното седмо място в класирането на 18 точки от лидера Хебър Пазарджик.

Очаква се развитие около новия наставник да има в края на декември. Амбицията е през пролетта да се обиграе и изгради боеспособен отбор, който през следващия сезон да гони промоция. Както е известно, доскоро начело на отбора бе братът на Сашо Станков – Георги, който преди това бе заменил Николай Тодоров-Кайзера. И двамата обаче не се справиха със задачите си и напуснаха.

Сред опциите за нов наставник са Велислав Вуцов и Яков Папарков. Първият за последно бе начело, макар и за кратко, на Царско село през пролетта, а вторият напусна школата на Лудогорец, където бе шеф.

Папарков е получил и предложение да води академията на Пирин Благоевград. Той е бивш футболист на Миньор, а в кариерата си е водил Пирин ГД в А група.

Обсъждано е и името на още един специалист, който е водил отбор в елита.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ