Десподов остава в ЦСКА и през пролетта! Армейците с нова офанзива за Неделев

ЦСКА, Прибиране от лагера в Австрия, Кирил Десподов

ЦСКА няма намерение да продава крилото Кирил Десподов през зимата въпреки сериозния интерес към него. Редица чуждестранни клубове следят изявите на 22-годишния талант, като един от тях е ПСВ Айндховен. Без съмнение след края на есенния дял ще има оферти за Десподов, но армейците възнамеряват да отклонят всеки интерес към него и да го задържат и за пролетния дял. Крилото е важна фигура за шампионските амбиции на червените и през последната година се наложи като ключов играч в състава. През миналата зима за него е имало оферта от казахстанския Астана, но е била отхвърлена. Клубът няма намерение да се разделя с Десподов поне до лятото на 2019 г.

ЦСКА пък ще се подсили с двама или трима нови през зимата. Червените вече обявиха, че ще направят втори опит да привлекат звездата на Ботев Пд Тодор Неделев. Според запознати има огромна вероятност Неделев да премине на „Армията“ по време на зимната пауза в първенството. Знае се и за интерес към 20-годишното крило на Септември Сф Здравко Димитров.

Както е известно, пък найголемият талант от школата на армейците Валентин Антов (18 г.) е в полезрението на английския Уулвърхемптън. Британците имат свой скаут в Сливен, който следи изявите на Антов и част от другите ни юношески национали в евроквалификациите. В първия двубой – с Румъния (1:1), Антов се представи много силно и редица специалисти при подрастващите оцениха високо играта му.

„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ