Славиша избра новият вратар на Левски!

ЦСКА Левски (43) Полачек Обертан

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович е взел решение, с което трябва да приключи вратарската криза на „Герена“. Божидар Митрев и Мартин Полачек се напредварват кой ще направи по-фрапантна грешка от началото на сезона и в момента психологически не са в състояние да заемат мястото под рамката. Затова в оставащите пет мача до края на сезона избор №1 ще бъде младият Николай Кръстев. За последно в Първа лига той пази в края на миналата пролет срещу Етър на „Герена“, когато също допусна гаф – изпусна топката при центриране от фланга и това доведе до гол във вратата му, с който Болярите се добраха до 1 точка в мача.

Славиша, криза има! И решението за нея е на 150 км от София, направо за без пари!

Бъдещето на Полачек и Митрев ще бъде решавано след края на есенния дял, като към този момент изглежда много вероятно и двамата да напуснат клуба. При това положение Левски най-вероятно ще се ориентира към намирането на нов вратар, като за момента спряганите имена са Николай Михайлов, Пламен Илиев и Мартин Луков.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ