От Авиаторите официално: Закриваме се, ако не сме в една лига с ЦСКА!

Жребий (10) добрин гьонов цска 1948 авиатори

Втородивизионният ЦСКА 1948 ще прекрати съществуването си, ако не влезе в Първа лига в края на сезона! Това става ясно от официално съобщение на клуба за състоялото се Общо събрание вчера.

„След приключването на събранието стана ясно, че ще се състои ново такова през месец май догодина. На него, в зависимост от представянето на тима във Втора лига, ще бъдат взети решения относно цялостното бъдеще на ЦСКА“, написаха Авиаторите, официализирайки това, което отдавна е ясно за всички – че ако не могат да вгорчават живота на ЦСКА и Гриша Ганчев, от тях няма смисъл.

Към момента отборът, който се води от бившия помощник в Лудогорец Петко Петков, се намира на трето място във Втора лига на 13 точки зад лидера Царско село и на 6 от втория Монтана. Третото място праща на бараж за влизане в елита, но Арда на Стойчо Стоев е само на 2 точки зад Авиаторите и няма да се откаже от битката за Първа лига, още повече че в клуба се очакват много сериозни зимни попълнения.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ