Изненада! Ето кой вратар се появи на „Герена“ при подновяването на тренировките на Левски (СНИМКА)

стоянович симов чирич

Вратарската криза в Левски не изглежда да върви към разрешаване. Мартин Полачек и Божидар Митрев са в психологическа дупка и допускат грешка след грешка. Валентин Захариев умува как да ги извади от нея и дали да не даде шанс на някой от младоците, които тренира заедно с двамата грешници – Николай Кръстев и Петър Иванов.

На фона на тези проблеми днес на „Герена“ се появи друг „син“ юноша – Александър Любенов. Той е преотстъпен на Локо (София), където е неизменен титуляр във всички мачове на тима от началото на сезона във Втора лига, в които е допуснал 10 гола. Вратарят качи кратко клипче от фитнеса на „Герена“ в социалните мрежи, който явно ползва, за да поддържа форма в почивката, която му е дадена от треньора на Железничарите Ангел Колев. Любенов е под наем в „Надежда“ до лятото, когато ще бъде решавано дали ще получи нов шанс в Левски, или ще бъде пуснат да си ходи.

В същото време „сините“ днес подновиха тренировки, като в заниманието на пълни обороти се включи Богдан Вашчук. Халфът ще играе в контролата с Монтана в събота и се очаква да е на 100% за домакинството на Ботев (Враца) от 16-ия кръг на Първа лига. Надеждите на Славиша Стоянович са, че дотогава и капитанът Иван Горанов ще е напълно възстановен от травмата в ребрата, която го извади и от сметките на националния селекционер Петър Хубчев.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ