Трус във Втора лига: Клубове напускат първенството! Последният се разбесня, след като не им позволиха да минат Авиаторите!

Царско Село Ботев Гълъбово (2)

Отборът на Поморие може да напусне Втора лига. Това каза след мачa с Ботев (Гълъбово) изпълнителният директор на клуба Огнян Ралев. Поморийци загубиха 1:4, въпреки че на полувремето водеха с 1:0. Поражението ги спря да изместят от третото място ЦСКА 1948, който има с две точки повече от морския тим, но в понеделник играе с друг пряк конкурент за елита – Арда.

„Това вече не може да продължава по този начин. В днешния мач бяхме смазани и тотално ощетени от рефера. Не знам кой изпрати това младо момче да се гаври на наш гръб. То не бяха червени картони, обратни отсъждания, дузпа не бе свирена за нас. Страшна сеч. Ще подадем контестация,ще искаме наказания, но не знам дали има смисъл. Ние искаме да бъдем оставени на мира, да се надиграваме със съперника и да има феърплей. В понеделник ще има заседание на ръководството и ще решим дали да останем в групата. Други отбори също изразиха недоволство и заплашиха да напуснат. Ние също ще решаваме. Така повече не може да продължава. Искаме справедливо отношение към нас.“ – коментира за KotaSport.com Ралев.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ