Екс-звезда на Левски отнесе най-лекото наказание след масово меле! Ще гледа най-голямото дерби в първенството по телевизията

бой галата фенер гари родригес

Бившият футболист на Левски Гари Родригес е един от играчите, които отнесоха тежки наказания заради мелето след последния съдийски сигнал на мача Галатасарай – Фенербахче (2:2). Крилото е със спрени права за три срещи, а причината е, че на видео записите от инцидента ясно се вижда как се блъска с противник и после гони друг към тунела на стадиона. Първенството в Турция е в разгара си, изиграли са се 11 кръга, след които Галатарасай на Родригес е на второ място с 20 точки, на 4 зад лидера Истанбул ББ. Офанзивният футболист ще пропусне голямото дерби с Бешикташ, но в другите два мача, които ще гледа от трибуните, съотборниците му са абсолютни фаворити – срещу Кайзериспор и Коняспор.

Иначе трите мача наказание на Гари Родригес са най-леката санкция след мелето. Съотборниците му Баду Ндайе и Райън Донк отнасят съответно 5 и 6 мача, а легендарният треньор Фатих Терим 7 двубоя няма да води Галатасарай. Най-тежко е наказан Хасан Шаш, който също е емблематична фигура за Чим-Бом и в момента е помощник на Терим – 8 мача.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ