Чудовищно представяне на Роман Прохазка в ШЛ!

1

Бившият футболист на Левски и голям любимец на феновете на „сините“ Роман Прохазка изигра пълни 90 минути за своя отбор Виктория (Пилзен) срещу Реал (Мадрид) снощи в Шампионска лига. Чехите загубиха тежко с 0:5 у дома, но Прохазка получава висока оценка от местните медии за представянето си и цялата работоспособност, която е демонстрирал от първата до последната минута. Словакът е пробягал най-голяма дистанция от всички футболисти на Виктория – 11,8 км, което е чудовищно високо постижение на фона на статистиката на голяма част от съотборниците му.

„Играхме срещу най-добрият отбор в света, който спечели Шампионската лига през последните 3 години и въпреки това имахме своите шансове, докато резултатът бе 0:0. Не знам дали нещо щеше да бъде по-различно, ако бяхме отбелязали първи гол, но със сигурност заслужавахме да вкараме поне веднъж“, съжалява Прохазка, който постепенно се превърна в основна фигура в халфовата линия на отбора от Пилзен.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ