Тръгва ли си Ел Маестро от ЦСКА, излезнаха още скандални разкрития

7 Dni Sport08.11.2018
Локо пд-ЦСКА 25

Напрежението около старши треньора на ЦСКА Нестор Ел Маестро никак не е малко, след като изникнаха нови разкрития. Сърбинът е обвиняван вътре в клуба за лятната селекция, съобщават от БЛИЦ. Публична тайна е, че той доведе двама футболисти, които започнаха добре сезона, но в момента са попаднали в огромна дупка. Става въпрос за защитника Борис Секулич и най-вече за Мауридес.

Бразилецът беше взет за заместник на продадения в Китай Фернандо Каранга и стартът му с червения екип бе повече от отличен. След това обаче формата на нападателя рязко спадна, а върхът на слабите му изяви стана профуканата дузпа срещу Берое в Стара Загора. На всичко отгоре Мауридес е качил няколко килограма и съотборниците му започнали да го бъзикат, че е дебелак. Надебеляването му със сигурност не му помага да се раздели с головата суша, коментират из „Армията”.

Секулич също е под нивото си и от мач на мач играе все по-зле.

В ЦСКА почти всички мрънкат срещу Ел Маестро и коментират под сурдинка, че не е оправдал доверието. Треньорът е получил жълт картон от ръководството. Червеният ще му бъде показан при издънка на 6 декември, когато е шампионатната битка с Лудогорец на стадион „Българска армия”.

Информатори от Сърбия, близки до треньора, разкриха, че той доста се е отчаял и поне на този етап не виждал как ще излезе от тежката ситуация. Нестор намекнал, че не е изключено след края на полусезона наистина да се раздели с ЦСКА.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ