Отпадане от ЛЕ „спонсорира“ промяната в Разград – три от звездите може да си осигурят трансфери след 24 часа

Септември Лудогорец (2) Радост

Утре Лудогорец приема АЕК Ларна в задължителен за печелене мач от група А на Лига Европа. Ако искат да запазят минимлните си шансове за достигане фазата на директните елиминиции, разградчани трябва да победят кипърците и затова се очаква играчите на Антони Здравков да са пределно мотивирани. В Разград прибират солидни премии за всеки евро-успех, така че излизането от групата е задължително за играчите и от финансова гледна точка. Трима от сигурните титуляри на Сухия обаче имат и още по-голяма мотивация да играят на върха на възможностите си. Клаудиу Кешеру, Джоди Лукоки и Натанаел ще бъдат наблюдавани на живо от скаути на отбори от Франция, Холандия и Турция. Общата пазарна стойност на триото според Transfermarkt надхвърля 10 милиона евро, така че техни продажби ще „спонсорират“ новата селекция в Лудогорец. Както личи от началото на сезона, в тима има нужда от нови лица, които да сменят пренаситилите се на успехи в Разград чужденци.

Припомняме и, че Кешеру неведнъж споделя, че е щастлив в Лудогорец, но при много примамлива оферта е готов да напусне. Лукоки от година и половина се опитва да си уреди трансфер зад граница и не спира да го повтаря във всяко свое интервю в родината си Холандия. Натанаел пък в момента е най-скъпият играч на разградчани и отдавна е следен от клубове от силните европейски шампионати.

При отпадане от Лига Европа още след груповата фаза в Лудогорец се очаква скоростна промяна и привличане на доста нови имена, които да се обиграят до края на сезона и през новата кампания тимът да има абсолютно различно лице.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ