Само в 7DniSport.bg

От сигнала до Прокуратурата: Данчо Лазаров насилва момичета в Левски!

7 Dni Sport06.11.20180
данчо лазаров

7DniSport.bg ще внесе сигнал до Прокуратурата за нередности в работата на Българската федерация по волейбол. И в частност на президента Данчо Лазаров.

За това ви информирахме преди седмица, когато разкрихме, че централата, която смуче милиони от спортното министерство, плаща секс-забежките на Инженера до Щатите с неговата палавница Любка Дебърлиева. Хиляди долари вместо да влизат в детско-юношеския волейбол, отиват за радостите на Лазаров.

Днес ви представяме друг пункт, по който алармираме Прокуратурата. Всъщност тя  е много добре запозната с него, защото точно от там са разрешили специалните разузнавателни средства, с които Лазаров е бил подслушван преди две години.

Тогава националката на България Нася Димитрова е била насилвана по безпрецедентен начин от Лазаров и любовницата му Дебърлиева да не преминава в Марица! Става дума за заплахи, шантаж, насилване и психологически тормоз. Записите явно много са впечатлили Прокуратата, защото от там са стартирали разследване и дори Лазаров е бил призован два пъти на разпит. Въз основа на тях е подаде сигнал и до спортния министър Красен Кралев.

Направено е разследване и в общежитието на Левски, където са отчетени нечовешки условия за живот.

По-късно обаче, при управството на служебния премиер Огнян Герджиков, който е…вицепрезидент на федерацията, тези сигнали са потулени.

Запитването ни е кога ще бъде продължено разследването по този случай, както и подаваме сигнал за още няколко такива в Левски, където Лазаров само на книга няма нищо общо.

Скандалното е, че в същото време съратниците на похотливото старче Лазаров са на път да му гласуват мандат за поне още две години! Тези ненормалници въобще наясно ли са какво прави Инженера!?

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ ОТ СИГНАЛА НИ ДО ПРОКУРАТУРАТА:

Как се крадат хиляди левове от…обществена поръчка за самолетни билети!

Кои национали още дават пари на ръка на Лазаров, за да не ги тормози!

Защо копоят на Лазаров Тони Николов още не е отчел разходите по…европейското първенство преди 3 години?

Какво се отчита на Инженера от едно провеждане на УС в Казанлък?

И още много други любопитни неща…за Прокуратурата!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ