Промяната в Разград започва с разкарването на бразилец! Ето обаче кой ще преподпише

лудогорец вандерсон

Лудогорец може да не предложи нов договор на един от бразилските си играчи. Разградчани са на път да се откажат от услугите на Лукас Саша, пише “Тема спорт”. Настоящият договор на универсалния футболист е до края на този сезон. Засега той все още не е получил предложение за нов.

Такова обаче е отправено към Вандерсон, който най-вероятно ще го приеме. Наскоро “орлите” обявиха подписването на нов договор с Козмин Моци. 28-годишният Саша пристигна в Разград през лятото на 2015 година, като веднъж вече удължи контракта си. Бразилецът ще остане до края на кампанията. Новият наставник Антони Здравков пък вече е започнал работа по зимната селекция. Според запознати шампионите може да вземат няколко нови играчи. Единият от тях ще е краен защитник, като той е бил набелязан още от бившия вече спортен директор Методи Томанов. В близките дни се очаква да има и повече яснота около зимната подготвка на тима.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ