Шок за Левски! Лидер аут чак до първите кръгове на следващия сезон!

Левски Славия (8)

Според медиите в Исландия травмата на Холмар Ейолфсон е една от най-тежките. Пред тях защитникът е потвърдил, че има скъсани връзки на дясното коляно, но освен това има и други увреждания по ставата, включително менискус.

„Коляното ми изпращя, а след това усетих зверска болка“, заяви Холмар пред mbl.is. Според медията защитникът ще бъде аут от терените през следващите 9-10 месеца, което би го извадило от игра до септември догодина.

От Левски вече обявиха, че Ейолфсон няма да играе повече през настоящото първенство, което приключва на 30 май догодина. От клуба му осигуриха операция в Барселона. Тя ще бъде извършена от прочутия испански хирург Рамон Кугат.

През годините той е лекувал контузии на колената на звезди като Карлес Пуйол, Андрес Иниеста, Самуел Етоо, Cecк Фабрегас и други, както и на бившия български национал Мартин Петров.

В Исландия съжаляват за травмата на Холмар, тъй като напоследък той е титуляр в националния отбор, където го ползват като десен бек. „Жалко, че ще пропусне квалификациите за европейско първенство, които стартират през месец март“, пишат в родината му.

28-годишният Ейолфсон получи травмата в осминафинала за Купата на България срещу Черно море на „Тича“, който сините загубиха след изпълнение на дузпи. Той се контузи още в началото на срещата, при това без да има съприкосновение с противник.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ