Ел Маестро каза кой отбор иска на „Армията“ в следващия кръг за Купата и намекна, че спира с нещо, което му стана марка в ЦСКА

Цска Витоша Бистрица (1) Ел Маестро

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро си пожела възможно най-лесният съперник в следващия етап в турнира за Купата на България, а това изглежда Струмска слава, който се бори за оцеляването си във Втора лига. Ел Маестро се надява жребият да отреди и мачът да е отново на „Българска армия“, както бе днес при 3:1 срещу Витоша.

„Горе-долу съм доволен, рутинна победа, която трябваше да постигнем и го направихме. Добър ден за нас. Все още има мачове от този рунд, но искам възможно най-лекият съперник на 1/4-финала и да играем на „Армията“. Не е точният момент да поздравявам футболистите, предстои ни труден мач в събота. Най-положителното е завръщането на Жеферсон и много силният мач на бъдещето на ЦСКА – Вальо Антов.

Нямаше напрежение след равенството с Берое. За нас беше добре, че този мач е във вторник и нямахме много време да мислим за случилото се в Стара Загора.

Познаваме добре Локо Пд и сега ще бъде малко по-лесно да се подготвим, защото вече играхме срещу всеки отбор в първенството. Те знаят как да се изправят срещу лидерите, знаят как да се защитават, силни физически са и са много компактни. Дали ме притеснява, че победихме само пловдивчани от отборите в топ 6? Харесвам статистиката и мога да разчитам добрите и лошите такива. Ако гледате негативното, лесно можете да го намерите. Няма да кажа позитивното, защото не е точният момент. Когато не си на мястото в класирането, на което трябва да си, по-добре да говориш по-малко“, сподели Ел Маестро, намеквайки, че спира с култовите изказвания, които се превърнаха в маркови за него начело на „червените“.

„Не мисля, че трябва да избираме между шампионската титла и Купата. ЦСКА е отбор, който трябва да се бори и за двата трофея. Пътят към Купата е по-кратък, но пък няма нито един лесен мач. В първенството е много по-сложно, но да стана шампион е моята мечта. Още е много рано през сезона, какво сме постигнали ще се види в края на сезона.

Много харесвам София и България, започвам да опознавам манталитета и психологията на хората тук. За мен това е добро преживяване, работя в най-големият клуб в кариерата си до момента. Надявам се в бъдеще да работя и в още по-големи отбори. Не ми е работа да оценявам себе си. Времето ще покаже колко съм добър и след 10 години ще можем да си говорим отново по тази тема. Аз съм реалист и в момента искам да съм положително настроен“, завърши треньорът на ЦСКА.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ