В Турция проплакаха от Георги Кабаков

7 Dni Sport26.10.2018
Георги Кабаков

Георги Кабаков отново е обект на коментари. Този път не е след мач в родния шампионат, а на далеч по-високо ниво – Лига Европа. Соченият за най-добър съдия у нас свири срещата между Андерлехт и Фенербахче, завършила при равенство 2:2.

След двубоя обаче треньорът на турците – Филип Коку, изрази негодуванието си от отсъжданията на българския рефер. Причината – голяма част от картоните, които показа Кабаков. Те бяха общо 11, като 7 от тях бяха за играчи на тима от Истанбул.

„Не искам да коментирам съдията, който и без това привлече достатъчно внимание. Ще кажа само, че моите играчи заслужават комплименти, че останаха 11 души на терена до края и никой не получи червен картон през второто полувреме. С този съдия това не беше лесно“, заяви Коку.

Редица турски медии отбелязват, че „с отсъжданията си българският съдия е вбесил футболистите и феновете на Фенербахче“, а „Фотомач“ излиза със заглавие: „Георги Кабаков ни подлуди!“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ