Чорбаджийски се чуди: ЦСКА аутсайдер за титлата?! Така само ни помагат! Никога не бих сторил същото като Антон Недялков! (ВИДЕО)

Цска Етър (37) Божидар Чорбаджийски

Защитникът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски даде  интервю за предаването „Спорт в обектива“ по Канал 3, в което  сподели, че ЦСКА се представя на високо ниво, изключвайки двете загубите в дербитата с Лудогорец и Левски . Защитникът на „червените“ добави, че той и съотборниците му са „проспали“ първото полувреме срещу Левски, а това, че след двубоя между „сините“ и разградчани всички са сложили ЦСКА като аутсайдерът в битката за титлата само може да помогне на отбора на Ел Маестро.

Чорбаджийски заяви, че в клуба са знаели отдавна, че ще вземат емблемата и в отбора е имало спокойствие по този въпрос. Той призна и, че връщането в Европа също е помогнало много в съблекалнята, като не пропусна да отчете, че „червените“ бяха порязани от съдиите срещу Копенхаген.

Доскорошният капитан на ЦСКА заяви, че не би играл за някой друг от грандовете у нас, както направи Антон Недялков, когото „червените“ продадоха в МЛС, а няколко месеца по-късно крайният бранител премина в Лудогорец.

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ НА БОЖИДАР ЧОРБАДЖИЙСКИ ВИЖТЕ ТУК

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ