Лудогорец и Левски в битка за трона в Първа лига при последния мач на Пауло Аутуори

7 Dni Sport20.10.2018
лудогорец - дунав (3)

Лудогорец приема Левски в голямото дерби на кръга в Първа лига. И двата тима са амбицирани да се поздравят с трите точки, които ще ги превърнат и в едноличен лидер на шампионата.

Това ще бъде последен мач начело на „орлите“ на Пауло Аутуори, който ще бъде заменен от Антони Здравков. В същото време в Разград ще имат едно наум, тъй като им предстои важно гостуване на АЕК Ларнака от Лига Европа в четвъртък.

Аутуори ще заложи на всичко най-добро с което разполага. В Лудогорец няма контузени и наказани извън трайно отсъстващите Владислав Стоянов и Абел Анисе, като ще заложи на обичайните изпълнители.

Наставникът на Левски Славиша Стоянович пък беше затрупан с проблеми в седмицата преди мача. Защитникът Давид Яблонски в крайна сметка беше вдигнат за мача. На 50% готов пък е Паулиньо, за който по-вероятно е да остане на резервната скамейка. Пред официален дебют за клуба пък е новото попълнение Луан Виана, който вече се намира в по-добра физическа форма. Извън сметките на Стоянович за пореден мач пък останаха Серджиу Буш и Ривалдиньо.

Главен съдия на дербито е Георги Кабаков, с помощници Мартин Маргаритов и Диян Вълков. Четвърти рефер е Станислав Тодоров. Делегат на БФС е Николай Вълчев от Ловеч, а работата на реферите зорко ще следи Радан Мирянов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ