Сигнал до Прокуратурата: Волей-федерацията плащала секс-екскурзиите до САЩ на Данчо Лазаров!

7 Dni Sport16.10.2018
данчо лазаров

7DniSport.bg подготвя сигнал, който ще внесе в Прокуратурата!

Става дума за невиждани нарушения във федерацията по волейбол, която президентът Данчо Лазаров и вярното му куче Станислав Николов са превърнали в лична каса!

Върхът на наглостта са честите пътувания на Лазаров до САЩ, които се плащат от…БФВ! Някои от тях могат да се тълкуват и като секс-такива, защото застаряващият похотливец лети с държанката си Любка Дебърлиева.

Според нашата проверка в последните години директорът Николов е разписал да бъдат купени билети за Данчо Лазаров за над 150 000 долара, нищо че това са частни пътувания на дядото с цел личен бизнес. Нерядко и хотели са били поемани от федерацията.

Действията на Лазаров и Николов са престъпления по служба, за които се предвиждат тежки наказания. Още повече, че не са единствените, за които ще сигнализираме!

ОЧАКВАЙТЕ:

Как БФВ прави поръчка за билети, за да плати 850 000 вместо два пъти по-малко!

Явно хубавата лапаница във федерацията е причина Лазаров да се отметне от обещанието си да освободи поста си след световното първенство за мъже, което мина. Похотливият дядо не само не го направи, но и натисна УС да поиска удължаване на мандата му до 2021 година!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ