Среща Томанов – Домусчиев решила съдбата и на Аутуори! Дясната ръка на боса на Лудогорец стартирал труса в клуба

1

„Дългогодишният спортен директор на ПФК „Лудогорец“ Методи Томанов беше освободен от поста с решение на Управителния съвет на клуба“, съобщиха от Разград през миналата седмица или по-точно в деня, в който бе обявена предстоящата след мача с Левски раздяла с Пауло Аутуори. Оттеглянето на именития бразилски специалист от поста изглеждаше предопределено. Новината бе очаквана. Още след провала в Шампионската лига стана ясно накъде отиват нещата. А и едва ли някой си е мислел, че Аутуори ще се задържи дълго в Разград.

Що се отнася до Томанов обаче, нещата са по-интересни. Той на няколко пъти е споделял пред свои близки, че има желание да напусне Лудогорец. Заявявал е това и там, където трябва. Дни преди да бъде освободен с решение на УС, Томанов вече е знаел, че приключва ангажиментите си в Разград, и по време на съобщаването на новината е бил в чужбина. Той е и последният човек, който се е изненадал от решението на УС. Желанието му да прекрати работата си в клуба изобщо не е скорошно. Хора от най-близкия му кръг са знаели много отдавна за намеренията му. Томанов е посрещнал със задоволство прекратяването на ангажиментите си в Лудогорец и сега смята да се отдаде на семейството си, пише „Тема спорт“.

Един от водещите бразилски сайтове extra.globo.com пък написа през миналата седмица: „Оставката на спортния директор Методи Томанов е била един от определящите фактори за треньора Пауло Аутуори да подаде оставка в Лудогорец“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ