Спешен трансфер на „Лаута“! Новият е готов за дебют срещу Берое

1

Локомотив привлече на пожар нов вратар. Това е роденият в Австрия хърватин Марин Ромац, който бе на проби при черно-белите през септември по време на паузата в шампионата и пази в контролата с Царско село. Тогава обаче не се стигна до ангажирането му.

Спортно-техническото ръководство е прибегнало до услугите на Ромац, тъй като реално тимът разполага само с Мартин Луков. Тези дни Ромац ще бъде уреден с картотека в БФС и се очаква да е на пейката за гостуването на Берое в събота от 20 часа.

Марин Ромац е роден на 30 август 1998 година във Волфсберг, Австрия. Започва кариерата си в юношите на родния Волфсбергер, а после преминава през Аустрия Клагенфурт, а оттам отива в дубъла на Щурм Грац. За последно е бил част от хърватския РНК Сплит, а преди това е пазил за австрийския нискоразреден Блейбург. Както е известно, след злополучната загуба с 2:4 от Славия в началото на шампионата Локо се раздели с хърватския вратар Антони Милина. Илко Пиргов пък е аут заради контузия и реално Локо разполага само с Мартин Луков, тъй като резервата му Павлин Ефтимов извади рамо. Срещу Етър на пейката бе младока от школата Йордан Йотов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ