Смел Дунав спря Берое и не му позволи да се доближи опасно близо до ЦСКА

112

Дунав и Берое завършиха 1:1 след здрава битка в Русе. Гостите продължават да нямат победа като гости през новия сезон, а домакините могат да съжаляват за изпуснатата победа през второто полувреме.

В първите минути гостите бяха малко по-активни, но достигнаха до няколко корнера, които завършваха с фаулове срещу вратаря на домакините Антoнов. Русенци постепенно показаха, че имат амбиция за победа и притиснаха съперника си.

В най-чистото положение топката се отрази в напречната греда на Перниш, след като вратаря отрази опасен удар с глава на Ахмедов. Постепенно беройци заложиха на бързи контри и това даде резултат.

В 40-та минута големият голмайстор Мартин Камбуров показа класата си. Той изчисти топката след корнер пред своята врата и тръгна напред. Нападателят беше изведен отляво и с примерен удар по земя откри за Берое. Това охлади устрема на „драконите“, които не можаха да направят нищо до почивката.

Цветомир Младенов не направи смени, искайки да види реакцията на неговите възпитаници. И тя не закъсня. Ахмед Ахмедов изравни с глава, след като Балджийски центрира ювелирно отляво в 48-та минута.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ