Давид Яблонски се разкая и поиска прошка за скандалния клип след Вечното дерби!

444

Лидерът на Левски – Давид Яблонски, се извини за скандалния клип след победата над ЦСКА, в който изрича нецензурни думи по адрес на „червения“ съперник и бившия централен нападател на въпросния тим – Фернандо Каранга.

Яблонски оправда поведението си с голямото напрежение и провокациите от големия съперник преди изиграването на дербито. Той уточни, че уважава всеки един опонент на футболния терен и неговите привърженици.

Ето какво написа чешкият защитник в Инстаграм:

„Със следващите редове искам да се обърна към хората, които не ме познават! Останалите знаят, че съм човек, който изпитва дълбоко уважение към всеки един отбор и съперник на терена и никога не бих си позволил да атакувам или обиждам даден клуб или неговите привърженици.

Преди мача в събота обаче ние като клуб, отбор и семейство (каквото сме всички свързани с Левски) бяхме жестоко провокирани. В следствие на тази провокация и плод на емоциите след победата ни в събота, си позволих да отвърна, за което се извинявам! Моето достойнство като човек и професионалист на терена ме е водело винаги до разбирането, че спорът между два клуба се решава на терена! Както го и направихме!“, заяви Яблонски в социалната мрежа.

Ще бъде интересно дали провокиралият целия този скандал – Фернандо Каранга, също ще се извини за нецензурните си думи по адрес на „синия“ клуб.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ