Чандъров обяви кой ще води Септември срещу ЦСКА, а май и за постоянно

Витоша Бистрица Септември София (4)

Президентът на Септември Румен Чандьров говори пред „Тема спорт“ във връзка с треньорската смяна в клуба.

„Разделяме се с Ники Митов, поне засега Христо Арангелов ще води отбора. Няма смисъл на този етап да назначаваме външен човек. Който и да дойде, ще каже: „Ама то такова е състоянието, този е играч, онзи не е играч“. Не ми трябва такова нещо. Засега не планирам да търся друг треньор. Срещу ЦСКА със сигурност ще води Арангелов. Варианти има много, но вече казах каква е реалността“, заяви Чандъров.

„За седемте загуби трябва да питате треньорите. Спортно-техническата част трябва да даде обяснение. Аз си имам някакво, нужно беше явно да се вземат някакви мерки, за да се излезе от ситуацията. Нямам притеснение за оставането на отбора в елита. В даден момент ще се вдигнем. Имаме добър отбор. Спадове се случват. Може би при нас стана малко по-дълбоко, но ще излезем от тази ситуация, като бием няколко пъти. Просто така се стекоха обстоятелствата. В някои мачове сме играли слабо, в други бяхме добре, но не ни покри. Като се насъберат толкова неща, не мога да сменя всички играчи. Треньорът прецени, че има нужда от някаква промяна. Никой не е казал, че Митов е слаб треньор, напротив – много е добър. Но обстоятелствата се натрупаха и това натежава психологически и те затормозява“, допълни Чандъров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ