Легенда на Левски „хвърли бомбата“ за Вечното дерби и попиля звезда на ЦСКА: Добър футболист е, но много се перчи и бърбори!

ЦСКА Черно море (8)

„Това е измислено дерби, не е като едно време. Българското отдавна е заличено“. Коментарът направи пред БЛИЦ СПОРТ легендата на Левски Александър Костов  преди сблъсъка на „сините“ с ЦСКА. Мачът от десетия кръг на Първа лига е утре (събота) от 17:00 часа на „Васил Левски“.

Попитан кой от двата гранда е с предимство, ветеранът отговори: „С предимство е публиката – коя публика ще надделее и коя ще хвърли повече бомби? Преди такива мачове не може да се каже кой има предимство, много фойерверки се хвърлят – ту от единия отбор, ту от другия. Но истината е, че не може да бъде това, което беше едно време. Преди имаше повече емоции, а сега не е дерби, това е едно измислено дерби“

„Не мога да го нарека дерби, като виждам кои и кои играят – 15 южноамериканци, трима перуанци… Има ли левскари и цесекари? Няма! Българското отдавна е заличено“, продължи с критиката Сашо Костов.

„От ЦСКА впечатление ми прави Кирил Десподов. Той наистина е талант, добър футболист е, но да не бърбори много. Защото много като него бърбореха, но нищо не стана от тях. Да не се перчи“, добави легендата.

„От Левски харесвам Габриел Обертан, той е класа. Ако играе както може и иска, ние ще победим. Прогнозирам равенство 1:1“, добави Сашо Костов.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ