Крушарски напомни за свое фундаментално изказване и отсече: Ще изкараме почивка в Русе, ще си хванем малко рибка!

Локо Пд-Верея Ст загора08

Собственикът на Локомотив Пд Христо Крушарски сподели мнението си за жребия за осминафиналите за Купата на България. Черно-белите  ще гостуват на Дунав . Срещите от тази фаза на турнира ще се играят на 30-и, 31-и октомври и 1-и ноември. Точният график ще стане ясен на по-късен етап. Двата отбора се срещат и в първенството в Русе на 21-и октомври.

„Ще си изкараме една седмица почивка в Русе, ще си хванем малко рибка на Дунава и ще се приберем в Пловдив, заяви доволен Крушарски, който пристигна в БФС заедно с Чавдар Цветков.

„Няма защо да ме питате за амбиции. При мене това е винаги първо място и победа. Значи ще се борим да спечелим купата. Доволен съм от това, което показва Локомотив (Пловдив), мисля си личи и от резултатите. Помните ли когато казах, че до 5 години Локомотив (Пловдив) ще играе в Европа и ще се самоиздържа!? И това ще го видите съвсем скоро. Виждате, че вървим във възходяща линия. Сега е четвъртата година, откакто обявих моя план, каза още босът на черно-белите.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ