Жестоки скандали в първото дерби за седмицата! Шеф на ЦСКА нахлу на терена срещу Левски! (СНИМКИ)

Левски Цска У16 (21)

Левски отстрани ЦСКА в турнира за Купата на БФС при юношите младша възраст, родени през 2003 година.

Срещата, която се игра на изкуствения терен на стадион „Георги Аспарухов“, завърши 2:1 за „сините“. Победното попадение падна в края. Дербито бе изпълнено с много нерви, треньорът на ЦСКА Христо Марашлиев бе изгонен, а след последния съдийски сигнал се стигна до сблъсъци между двата тима, както и до обиди между публика и играчи.

Мачът бе повторение на финала на държавното първенство при децата през миналия сезон. Тогава Левски спечели с 2:0 и грабна титлата.

В 7-ата минута Даниел Начев стреля от пряк свободен удар в аут. В 15-ата минута ЦСКА организира добра атака и двойно подаване, след което играч на „червените“ прати топката в мрежата, но гол не беше зачетен поради засада. Пет минути по-късно Мартин Смоленски имаше добра възможност да изведе гостите напред, но вратарят на Левски Иван Андонов спаси. След половин час игра диагонален удар на Димитър Иванов от състава на „сините“ излезе в аут.

В 34-ата минута Левски поведе. Даниел Начев центрира от фаул, а Мартин Хайдаров отбеляза за 1:0.

В 50-ата минута ЦСКА изравни също след статично положение. Марк-Емилио Папазов наказа бившите си съотборници. Нападателят обаче не се радва при гола и показа уважение към бившия си клуб.

Малко по-късно треньорът на ЦСКА Христо Марашлиев бе изгонен от скамейката заради оспорване на съдийските решения. През първото полувреме наставникът на „червените“ бе предупреден.

В последната минута на редовното време Даниел Начев със страхотен гол донесе победата на Левски.

Попадението предизвика гнева на директора на школата на ЦСКА Стефан Яръмов, който влезе на терена. Претенциите на „червените“ са за незачетеното попадение през първото полувреме, за неотсъдена дузпа за игра с ръка и за нарушение при втория гол на „сините“.

От ЦСКА заявиха, че са подали жалба срещу съдийската бригада.

Viasport.bg


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ