Локо Пд се измъчи срещу Поморие! Автогол прати смърфовете напред за Купата

Локо Пд-Левски 21

Локомотив Пд продължава на 1/8-финалите в турнира за Купата на България. Хората на Бруно Акрапович победиха мъчно с 1:0 хита във Втора лига Поморие като гост. Единственото попадение падна 6 миниту преди края. Тодор Таушанов си заби автогол, след удар с глава на Буна.

Мачът започна с малко очакван натиск на домакините. Те стигнаха до две поредни статични положения в рамките на едва 7-8 игрови минути. И в двата случая обаче Мартин Луков се намесваше решително и спасяваше състава си от инкасирането на ранен гол. В 12-ата минута Посинкович финтира няколко бранители на съперника и подаде към Димитър Илиев, чийто изстрел бе спасен от вратаря на Поморие.Преди почивката Локомотив се отчете с масиран натиск в полето на опонента си.

След почивката двубоят продължи в същото русло. Все пак по-рутинираният отбор на черно-белите стигна до успеха. Димитър Везалов центрира от дясно, Буна намери топката с глава, кълбото се удари в защитник на Поморие и влетя в мрежата за 0:1!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ