Треньор, изгонен набързо от клуб от Първа лига, отряза отбор от Втора лига! Специалистът е опция за тим от елита

Ботев-Локо Горна08

Иван Колев е отказал на ръководството на Локомотив Горна Оряховица да се завърне начело на тима. Той води железничарите, когато тимът бе в Първа лига, като бе освободен на 2 март 2017-а. В началото на този сезон пък бе за кратко старши треньор на Верея.

„Да, така е. От Локомотив ме потърсиха, но на този етап имам други разговори и няма как да се случат нещата. Става въпрос за чужбина и България“, потвърди Колев пред Тема Спорт, с което открехна вратата, че е сред вариантите за нов старши треньор на Дунав Русе. В сряда драконите гостуват именно на железничарите в  1/16-финал за Купата на България. Те също са с временен наставник – Цветомир Младенов.

Както е известно, през миналата седмица ръководството на Локо ГО освободи старши треньора Тодор Киселичков и временно отборът бе поет от помощника му Марин Байчев. Той дебютира с победа начело на железничарите – 2:0 при гостуването на Кариана в Ерден. Байчев ще води Локомотив и в двубоя с Дунав за купата в сряда от 17:00 часа. Вчера от ръководството на горнооряховци са заявили, че в сряда се очаква да бъде подписан договор с нов наставник, който ще започна работа от четвъртък. Сред опциите са Валентин Илиев и Христо Янев. Първият обаче може да стане треньор на защитниците на бившия си отбор Университатя Крайова, а Янев в момента е скаут на ЦСКА и едва ли ще се навие.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ