Официално! Капитанът на ЦСКА е аут

ЦСКА - Арда Кърджали, Юрген Матей

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей също като Брадли де Нойер няма да играе повече до края на сезона, научи „Тема Спорт“.

За разлика от сънародника си обаче при него не става дума за дисциплинарно наказание от клуба, а за контузия. Централният бранител е с травма в петата, която не му позволи да играе при гостуването на Лудогорец в Разград, а ще му попречи да се върне в игра и до края на кампанията.

Подобно на Де Нойер той също е твърде вероятно да е изиграл последния си мач за отбора. Неговият договор с клуба изтича през лятото и едва ли ще бъде подновен. Изпълнителните директори разкриха, че са предложили удължаване на всички играчи, които са в тази ситуация, но само при определени условия, които „са в полза на клуба“. Нидерландецът цяла есен бе извън строя заради травма.

През пролетта се върна на терена, но така и не успява да навлезе в нужната форма, като отново е преследван от травми. Освен това високата му заплата и претенции за титулярно място може би ще доведат до раздяла с ЦСКА след края на кампанията.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ