Задават ли се нови драми в ЦСКА?! Звезда натиска за трансфер през зимата, „червените“ вече получиха страхотна втора оферта!

ЦСКА Ботев вр (5)

Годината за ЦСКА може да приключи по начинът, по който и започна – с трансферни драми. През януари и февруари Фернандо Каранга въртя номера, за да бъде продаден, а сега, според информации в родната му Гана, и Едвин Джеси „натиска“ за трансфер. Причината е, че сериозен интерес към него има от английския Уулвърхемптън, чиято първа оферта от 500 000 долара вече бе отказана. Според futaa.com, Вълците са направили второ предложение, което е с 200 000 долара по-високо, а Джеси е очарован от възможността да получи шанс във Висшата лига на Англия.

„Едвин го сърби сделката да бъде завършена и той да подпише договор, за да започне да играе в най-гледаното първенство в света от новата година“, пише futaa.com, позовавайки се на източници близки до футболиста.

На практика ЦСКА трябва да умува върху оферта за 1,2 млн. лева за Джеси, който от началото на сезона има 7 мача и 2 гола в Първа лига.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ