Стоянович вече знае кой сигурен титуляр няма да пусне срещу Витоша! Друг увисна за ЦСКА

Локо Пд-Левски 40

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович заяви след загубата от Локо Пд, че многото жълти картони, които играчите му получиха, ще доведат до наказания и липсата на някои футболисти за следващия двубоя срещу Витоша (Бистрица) на „Герена“ в петък. Справка показва, че единственият наказан за домакинството на изненадата на сезона ще е дефанзивният халф Хали Тиам. Той получи петото си официално предупреждение и по правилник ще бъде наказан за 1 мач. При 8-ият си картон Тиам ще изгори за две срещи.

Играчът с №23 ще бъде на линия за двубоя с Атлетик (Куклен) за Купата, но друг от титулярите на Стоянович тази вечер може да изгори за мача с третодивизионния състав. Това е Аймен Белаид, който вече натрупа 4 жълти картона и при следващ ще отнесе наказание, което, разбира се, може да дойде и за срещата с ЦСКА от 10-ия кръг на Първа лига, ако тунизиецът се опази от официално предупреждение в петък, но получи такова срещу Атлетик.

 

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ