Стоянович разкова своите: Катастрофално! Без желание, без положения – пълно нищо!

Локо Пд-Левски 04

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович бе изключително критичен към футболистите си след загубата от Локо Пд. Той първо поздрави съперника за стегнатата и дисциплинирана игра, а след това „подкара“ своите:

„Много слабо, катастрофално! Без желание, без положения. През второто полувреме стояхме по-добре, но нямахме спокойствието, за да завършим ситуациите. Бяхме без емоция, имахме много картони до 20-та минута и това трябва да се отбележи. Отбор, който е на върха в класирането, трябва да играе добре в такъв мач. Имахме проблеми в първата част – нямахме идея, нямахме нищо. Липсваше ни концентрация, знание, всичко ни липсваше, за да реализираме гол. Жал ми е за феновете да загубим по този начин. Не знам защо тази загуба би ни повлияла за следващия мач. В петък можем да поправим тази грешка.

Не исках да променям отборът след 5 поредни победи, но сега имаме играчи, които ще пропуснат следващия мач заради наказания и трябва да търсим решение“, каза Стоянович.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ