Акрапович скочи неочаквано на един от своите и отсече: Война! Взехме страха на Левски!

Локо Пд-Левски 31

Старши треньорът на Локомотив Пд Бруно Акрапович заяви, че ключът към победата над Левски са били себераздаването и битката.

„С война, с взаимопощ, с взимане на страха на Левски – така победихме. Търсихме си шанса на контраатаки, крилата ни атакуваха много, защото бековете на Левски стоят много напред. Първото полувреме беше много добро, второто ни натиснаха, но издържахме. Чудесна работа от отбора в защита, точно това тренирахме в двата дни преди мача. Не съм искал да държим топката, а да я вкарваме напред и да търсим ситуациите“, каза наставникът и неочаквано захапа Парвиз Умарбаев, намеквайки, че таджикът редовно се прави на контузен за последните 20-30 минути на мача.

„Това са трудни мачове, така че е логично да се случват контузии. Банович беше с лека травма, Янко Ангелов няма толкова мачове, а Умарбаев често излиза в тази минута, така че това не беше ново за мен.

Проблем са отборите, които са зад нас, защото се борят за живот. Ще трябва да променяме играта си за тях.“, завърши Акрапович.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ