Бразилия загря за Франция с експресен бой по Египет

1

Бразилия очаквано започна с лесна победа в група В на световното първенство по волейбол. В русенската зала „Арена Монбат“ кариоките прегазиха състава на Египет с 3:0 (25:17, 25:22, 25:20). Играчите на Ренан Дал Зото се възползваха от многото грешки, които африканците допуснаха (25 срещу само 13 за Селесао), като ги подплатиха и с 9 точки от сервис. Блокадата на египтяните бе най-доброто им оръжие, но 9-те точки, които дойдоха от добрите действия край мрежата, нямаше как да компенсират всички останали неточности на тима.

За Бразилия утре предстои голямата битка в групата – тази срещу Франция. Петлите днес отвяха също с 3:0 Китай, като дадоха само точка по-малко на азиатците, отколкото бразилците на Египет и заради това заемат второто място в групата, а Селесао е на трето. Лидер в група В след първия ден е тимът Канада, който не остави никакви шансове на Холандия.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ