Бруно разкара трима чужденци: Не са достатъчно добри

Локо Пд-Чермо море32

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович освободи тримата чуждестранни футболисти, които бяха дошли на лагера в Самоков. Вратарят Марин Ромац (Австрия), защитникът Дензъл Буде (Холандия) и халфът Мартин Селек (Белгия) играха през второто полувреме на контролата с Царско село, но не успяха да впечатлят докрай Акрапович, който се отказа от услугите им.

„Няма да ги привличаме. Не са по-добри от наличните ни играчи. Доволен съм от контролата. След тези тежки тренировки, които водихме, успяхме да покажем добри неща. Все пак някои от футболистите ни никога досега в живота си не са тренирали така. Първото полувреме бе по-добро. След почивката влязоха новите и юношите. От първия отбор не остана почти никой. Като за контрола беше добре. Момчетата бяха много уморени. Целта на лагера бе да работим върху кондиционната подготовка и това бе важно“, сподели пред „Тема Спорт“ Акрапович.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ