Нгапет зарадва Франция, готов е още за първия мач на „петлите“ в Русе

7 Dni Sport09.09.2018
ървин нгапет

Звездата на Франция Ървин Нгапет отново поднови тренировки с националния отбор за стартиращото от днес световно първенство по волейбол в България и Италия, съобщиха от щаба на тима.

Асът на „петлите“ отсъства повече от десет дни поради разтежение на мускул по време на тренировка, като трябваше да почива между две и три седмици.

Положението обаче явно се подобрява и Нгапет е заедно със своите съотборници за занимания. Дали обаче ще се включи за първия мач с Китай, който е на 12 септември в „Арена Монбат Русе“, все още няма яснота.

Припомняме, че Франция е в група „В“ на световното първенство, мачовете от която се играят в Русе. Съперници на „петлите“ са още олимпийският шампион Бразилия, Канада, Холандия, Китай и Египет.

Французите пристигат тази вечер в Русе, като се очакват около 20:00 ч. Те идват с полет от Париж до Букурещ, а след това автобус ще ги извози до крайдунавския град.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ