Христо Стоичков и Стилиян Петров заедно в битката срещу рака

7 Dni Sport08.09.2018
1536394496b9c2c8

Българската футболна легенда Христо Стоичков няма търпение да участва в днешния благотворителен мач между отборите на Стилиян Петров и Джеймс Милнър. Тимовете на Стенли и на английския национал се изправят в сблъсък, чиято цел е подпомагане на борбата с рака. Стоичков е един от играчите, които ще играят за Стилиян Петров.

„Христо пристигна в Глазгоу още в четвъртък вечерта. Постоянно говори за мача. Няма търпение да играе. Никога преди това не е стъпвал на „Паркхед“. По време на кариерата му този шанс не му се е открил. Много пъти съм му разказвал колко специален е за мен този стадион. „Паркхед“ има специално място в сърцето ми. Стоичков просто тръпне от желание да изпита лично тази емоция. Много е въодушевен от предстоящия мач“, обясни Стенли пред „Дейли Рекърд“.

„Стоичков пристигна с няколко свои приятели и целият петъчен ден прекара на стадиона. Искаше да усети истинската атмосфера на „Паркхед“ преди да излезе на терена в събота. Много е доволен, че най-сетне ще играе на този стадион. Голяма част от момчетата, които ще участват в благотворителния мач вече са играли на „Паркхед“ и пазят невероятни спомени. Те също нямат търпение двубоят да започне. Искаме да забавляваме зрителите и да съберем пари за прекрасна кауза“, допълни Стилиян Петров.

Мачът между отборите на Стенли и Джеймс Милнър ще започне в 16:00 часа българско време. Освен със Стилиян Петров, Христо Стоичков ще бъде в един отбор с Артур Боруц, Шей Гивън, Хенрик Ларсон, Роби Кийн, Ашли Йънг, Джон Хартсън и други. За Джеймс Милтър ще играят Джон Тери, Емил Хески, Джо Харт, Джейми Реднап, Оуен Харгрийвс, Дирк Каут и др.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ