Локо (София) изпусна да накаже пропуските на Поморие в последната минута

Локомотив София Черноморец Балчик (6)

Поморие и Локомотив (София) завършиха наравно 0:0 в среща от 6-ия кръг на Втора професионална футболна лига. Домакините могат да съжаляват за изпуснатата победа, тъй като имаха по-чистите положения в мача, но пък в последните секунди „червено-черните“ пропуснаха златен шанс да си тръгнат от морето с успех.

Първото полувреме премина на доста ниски обороти, за което сериозно спомогна тежкото време. Заради жегата бе направено и прекъсване, за да може футболистите на двата отбора да пийнат по глътка вода.

В 18-ата минута Тютюков стреля от въздуха, но вратарят улови. Най-чистото положение дойде в 37-ата минута. Любо Божинов стреля от наказателното поле по диагонала. Любенов обаче прояви страхотен рефлекс и изби отиващата в долния му десен ъгъл топка. В самия край на полувремето удар на Тютюков бе уловен от стража на гостите.

В 68-ата минута Мартин Станкев нахлу в наказателното поле на домакините и стреля, но до лявата греда.В заключителните секунди отново той не успя да засече центриране отдясно на метър пред голлинията и да донесе трите точки на Железничарите.

Със спечелената точка Поморие е на шесто място с актив от 10, колкото има и Ботев (Гълъбово). Локомотив продължава да лъкатуши сериозно и след шест мача има шест точки, което отрежда на тима 11-о място от 16 отбора.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ