Близък приятел и бивш помощник на Христо Стоичков поема ЦСКА 1948

Локо Пд-ЦСКА1948-38

Петко Петков ще е новият старши треньор на ЦСКА 1948. Очаква се до края на деня „червените“ да обявят официално специалиста, който трябва да води отбора още утре срещу Струмска слава (Радомир), съобщава „Спортал“. Припомняме, че ЦСКА 1948 започна във Втора лига с осем точки от четири кръга, което не се хареса на клубното ръководство и се взе решение за раздяла с Валентин Илиев.

Новият наставник на „червените“ има богат опит в родния футбол, като е бил асистент на редица популярни имена. Петков Петков е бил помощник на Христо Стоичков, Любослав Пенев, Георги Дерменджиев, Станимир Стоилов, Ферарио Спасов, Добромир Жечев, Венцислав Арсов, Ангел Червенков и др. За кратко през 2010 година бе старши треньор на Литекс, като спечели Суперкупата на България с „оранжевите“.

Известно е, че Петков е много близък приятел с най-великия български футболист Христо Стоичков. Той бе асистент на Камата в Ловеч, а и след това в ЦСКА, когато носителят на „Златната топка“ бе начело на армейците през лятото на 2013 година. За последно Петков бе помощник на Георги Дерменджиев в Лудогорец.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ