Най-после! Шеф обяви това, което всички левскари искат да чуят, и разкри как са се разделили с Делио Роси

Левски Септември София (25)

В лагера на временния лидер в момента Левски не мислят, че за тях е утопия да станат шампиони. Това обяви изпълнителният директор на „сините“ Красимир Иванов в ефира на DIEMA SPORT в предаването „Домът на футбола“.

„За Левски титлата не е утопия. Смятам така, защото всички работим за тази цел. Положението, в което сме в момента ни дава усещане какво би ни коствало. Всички са наясно, мисля, че имаме достатъчно качество както на треньорския пост, така и при играчите, така че титлата при нас не е утопия“, заяви директорът.

„По-лесно се диша на върха. Няма да скрия, че сме с приятно чувство, че усилията, които се полагат в клуба, дават резултат. Усилията, които влагаме, вярваме, че трябва да ни донесат първото място и се радваме, че по този начин радваме нашите привърженици“, добави Иванов и изрази надежда в лицето на наставника Славиша Стоянович да е намерен правилният човек за тази задача.

„Надяваме се, че в лицето на Стоянович сме намерили правилния човек, това лято не сме тръгвали да променяме цялостно облика на отбора. Запазихме гръбнака на отбора, лошото е, че не успяхме да запазим всички здрави. Сега обаче повечето от тях са, така че нашите очаквания вече са позитивни. Стартът е позитивен и трябва да продължим в същия дух“, добави Красимир Иванов, след което говори и за раздялата с предшественика на сърбина – Делио Роси.

„Детайли от преговорите с Роси не мога да дам, разделихме се в съвсем добър тон, не се случи нищо необичайно. Обезщетението му ще остане само в сферата на предположенията, цифри няма да казвам и как ще повлияе на бюджета ни“, сподели още изпълнителният директор на Левски.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ