Бивш директор разкъса ЦСКА: Белчев се чуди как да оцелее! Ходи да си събира играчите по барове и казина

7 Dni Sport23.04.2024
ЦСКА-София - пресконференция

Бившият директор на ЦСКА Георги Илиев коментира случващото се в клуба.

ВСИЧКИ ВАЖНИ НОВИНИ ЗА ЦСКА ОТ ДНЕС – В НАЙ-НОВИЯ ЧЕРВЕН САЙТ ТУК

Надявам се с новия треньор да потръгнат малко нещата. Ясно е, че за няколко дни не може да направи чудеса. Той има тези играчи и с тях трябва да се съобразява. Опитва се, посъживил е двама-трима. И смятам, че ЦСКА ще заиграе по-добре в следващите мачове, категоричен е Майкъла.

Само не разбирам защо не се поглежда към по-млади треньори, които знаят какво е ЦСКА. Има такива и в Първа, и във Втора лига. Защото виждаме играчите ги търсят по дискотеки, по казина. Това не е нормално. Затова и не трябва да търсим вина в отделните треньори сега. За цялостното състояние е виновно ръководството. Но след като ги устройва това, другите няма какво да променим. Те дават парите и не искат никой да им се бърка в работата. А вече 13 години Лудогорец доказва как се става шампион. И не е само заради съдиите. Миналата година кой ни беше виновен, че не взехме титлата? Първо трябва да търсим вината при нас. Защото повечето от тези футболисти нямат капацитета за ЦСКА, а Белчев се чуди как да оцелее с тях, твърди Георги Илиев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ