Ръководството на Арда към Крумовград: Да бяхте инвестирали в свой собствен стадион

арда кърджали

Ръководството на Арда Кърджали разпространи остра позиция към щаба на колегите си от Крумовград.

Публикуваме я без редакторска намеса:

До „персоните с ясен статут“ от ПФК Крумовград

Уважаеми господа, първо искаме да Ви поздравим с постигнатите успехи и резултати. Но тук е моментът да отбележим, че пътят, който вървите в момента, ПФК АРДА го извървя преди много години. Важно е да отбележим, че вървейки по този път, ние не сме искали нищо даром. Вие твърдите, че сте били инвестирали седем цифрена сума в АРДА. Тук е моментът да отбележим, че ние като ръководство издържаме ПФК АРДА в последните три години. Категорично заявяваме, че през тези години ние сме получавали финансови средства единствено от спонсори, които са известни на всички и от феновете, които си купуват билети за мачовете на ПФК АРДА. Тази седем цифрена сума, за която говорите, да я бяхте инвестирали в строежа на свои собствен стадион, с което да ускорите процеса и да играете на ваш стадион. Какво е било преди нашето управление и какви суми сте давали, нас не ни интересува. Ние говорим изцяло за управлението на клуба под наше ръководство. Тук е мястото да отбележим, че освен първия отбор на ПФК АРДА, ние издържаме още осем гарнитури деца, юноши и девойки, които се трудят и чакат своя шанс да играят на АРЕНА АРДА. Ние, като ръководство на клуба инвестираме в терени и съблекални, които поддържаме и даваме възможност за развитие на школата. Така ние не чукаме на чужди врати и не се молим.

Относно Рамадан Яшаров, който е част от ръководството на ПФК АРДА. Редно е да Ви попитаме, защо му се обаждате по 10 пъти на ден и искате разрешение да играете на АРЕНА АРДА, при положение, че твърдите, че е персона с „неясен статут“? Уважаеми господа от ПФК Крумовград. Научете се да приемате думата НЕ за отговор и да разберете, че светът не се върти около Вас. Запомнете: АРЕНА АРДА е бил, е и ще бъде дом единствено на ПФК АРДА. Пожелаваме Ви успех и бъдете здрави!

П.С. Също така вярваме, че имате да решавате много други проблеми, освен този със стадиона, които са публична тайна.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ