Това ли беше краят на Душан Керкез в Ботев Пд: Ако не остана, не е края на света

7 Dni Sport21.04.2024
payimage-624044

Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез коментира победата с 4:0 срещу Локомотив София в „Надежда“. Той говори и за своето бъдеще в отбора, като сподели, че е щастлив и ще седне на масата за преговори за нов договор.

„Честито на моите играчи за чистата победа и благодаря на феновете. Вкарахме няколко гола и през първата част от сезона с преход. Имаме играчи, които могат да правят това. Мисля, че днес изиграхме добра среща. Моето мнение е, че беше важно днес да сме спокойни и да показваме качество. В момента сме по-добри от Локомотив София. Психологическият момент е важен, че те се борят за оцеляване“, каза Керкез.

„Аз не съм човекът, който ще гони рекорди, но мисля, че не за пръв път този сезон го правим. Това е мотивация за нас – за всички в клуба до самия край. Трябва да се защитаваш с всички. Вратарят и защитниците, разбира се, са най-важните“, добави той.

„Очаквам много хора, не само за Купата, но и в двата мача за първенство. Искаме да вземем седмата позиция. Сигурен съм, че нашите фенове ще ни помагат. Гледаме среща за среща. Трябва да се възстановим“.

„Много пъти отговарях на този въпрос. Ще работя двубой за двубой. Ще седнем и ще преговаряме за нов договор. Щастлив съм тук, но трябва да сложим картите на масата. Не искам твърде много пари (както се говори). Някои хора се опитват да разрушат атмосферата в отбора, но имам връзка с президента, говорим често. Ако остана, остана. Ако не, не е краят на света. Моята цел е концентрация върху отбора и той да покаже каквото тренираме. Каквото стане, ще стане“, каза още треньорът на „канарчетата“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ