Ботев Пд май отпусна много билети на ЦСКА? Като помните колко бяха на първия мач…

7 Dni Sport19.04.2024
payimage-623714

ЦСКА съобщи, че от Ботев (Пловдив) са били отпуснати 1900 билата за „червените“ привърженици  за полуфиналната среща-реванш за Купата на България на 1 май (сряда) от 18:45 часа. Толкова пропуски бяха отпуснали и софиянци на „жълто-черните“ за първия мач на „Васил Левски“. Припомняме, че на него гостуващата агитка за първи път от много години бе по-голяма от тази на ЦСКА.

Цесекарите ще плащат по 15 лева, за да подкрепят любимците си във важното гостуване на стадион „Христо Ботев“.

Ето какво гласи съобщението на официалния сайт на ЦСКА:

„Армейци,

От днес стартира продажбата на билети за мачовете срещу Арда (Кърджали) и Ботев (Пловдив).

Гостуването на „червените“ на Арда в неделя (21 април) от 20:15 часа на „Арена Арда“ ще бъде последен мач от редовното първенство на Първа лига. Билети за мача можете за закупите само от касите на „Арена Арда“ днес и утре, които ще са с работно време от 10:00 до 17:00 часа. В деня на мача ще бъде отворена специална каса пред гостуващия сектор „Г“, от 18:00 часа до края на първото полувреме.

Хартиените талони ще са с цена 10 лв.

Пропуските за гостуването на ЦСКА срещу Ботев (Пловдив) в 1/2-финалната среща реванш за Купата вече са налични онлайн. Двубоят ще се състои на 01 май (сряда) от 18:45 ч. на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив.

Билети ще се продават и в деня на мача, на касата пред гостуващия сектор „D“ на стадион „Христо Ботев“, от 15:00 часа до края на първата част.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ