Черно море го продаде за 1,2 милиона лева! А лятото сменя с него Исмаил Иса без пари

Черно море - ФК ЦСКА 1948, Ангел Бастунов, Евгений Сердюк

Централният нападател на ЦСКА 1948 – Евгений Сердюк, има вариант да се завърне в Черно море след края на сезона, съобщава “Тема Спорт”.

25-годишният голаджия пристигна в България през 2021-ва година и облече фланелката на варненци, където изигра 26 мача, в които отбеляза 15 гола, а това му осигури трансфер в клуба Бистрица, като по неофициална информация моряците получиха по сделката 1.2 милиона лева. Кариерата му обаче не се разви според очакванията, а той дълго време бе извън терените заради контузия.

В момента Жека, както се изписва на екипите футболиста, е един от опитните играчи, които станаха жертва на решението за промяна на политиката и след края на шампионата ще е свободен да си търси нов отбор.

При това положение той се превръща в отлична алтернатива за върха на атаката на Черно море, тъй като Исмаил Иса е вече на 34 години.

Според добре информиран източник Сердюк вече е провел предварителни разговори с настоящия си работодател, но все още няма окончателно решение.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ