Варненско цунами потопи синята шхуна на глупака Николай Костов

payimage-623161

Когато направиш една грешка е нормално. Когато я повториш е глупаво. Но когато я сториш за четвърти път що за дурак си?

Това се питаха преди малко феновете на Левски, които видяха как тимът им губи с 1:3 от Черно море след поредно зловещо второ полувреме.

След 1:0 за варненци през първата част, Левски намери начин да изравни докато имаше кислород в началото на втората, но след това „сините“ ги върхлетя познатия кошмар от вторите полувремена на мачовете със Слави, Лудогорец и ЦСКА.

Черно море имаше добра възможност след едва 120 секунди игра. Шут от дистанция на Илиан Илиев – младши обаче премина покрай лявата греда.

След още толкова удар с глава на Влатко Дробаров бе уловен без затруднения от Иван Андонов.

Левски отговори в 11-ата минута с изстрел на Ел Джемили от границата на наказателното поле. Топката обаче мина над вратата.

В 20-ата минута Евертон Бала центрира от корнер. Хоакин Фернандес засече с глава, но право в Дюлгеров.

Черно море поведе в 40-ата минута, като в гола участие взеха двама бивши футболисти на Левски. Васил Панайотов даде пас по земя отдясно. Исмаил Иса на границата на вратарското поле да засече между Кристиан Димитров и Хоакин Фернандес за 1:0.

Във втората на даденото продължение удар на Ел Джемили бе уловен сигурно от Дюлгеров.

Левски изравни в 51-ата минута. Марин Петков изведе Рикардиньо на 2 метра от ъгъла на вратарското поле. Бразилецът пък с прецизен удар от движение в близкия ъгъл не остави шанс за реакция на Дюлгеров за 1:1.

Черно море възстанови аванса си в 67-ата минута. Исмаил Иса бе изведен зад гърба на „синята“ защита, нахлу в наказателното поле и стреля по диагонала. Иван Андонов успя да избие, но при добавката Андреас Калкан не сгреши на празна врата за 2:1.

180 секунди по-късно Кристиан Димитров стреля мощно от дистанция, но над вратата.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ