„Заслужаваме да няма гостуващи фенове на дербитата! Феновете на Левски и ЦСКА са един дол дренки“

1

Актьорът и голям фен на Левски – Кирил Ефремов, сподели мнението си за случващото се по трибуните в мачовете между „сините“ и ЦСКА. Той заяви, че феновете сами са си заслужили да има само домакински привърженици на тези срещи.

„Реално заслужаваме да няма гостуващи фенове на тези мачове. Привържениците на двата тима са един дол дренки. Не разбирам защо се случват всички тези неща по трибуните. Това ли трябва да гледат децата и хората?! Това ли става по стадионите в Европа?! Подкрепям всяко едно решение, което може да подобри атмосферата на стадионите и да няма простотии. Невъзможно е да бъде изкоренено футболното хулиганство, ако не се вземат мерки. То, като че ли се толерира. За това само се говори и нищо не се прави. Нито се правят арести, които да забранят на дадени лица да посещават мачове за 5 или 10 години, нито има камери. Не съм разследващ орган, но със сигурност може нещата да се променят и да не се толерира това нещо. След като продължават така да правят, заслужаваме да има санкции и да има само домакински привърженици. След това ще се случи нещо друго и ще ни накажат и
за домакинските мачове вероятно“, заяви Ефремов пред „Мач Телеграф“.

„Принципно моето мнение е, че трябва да има привърженици навсякъде. Левски е на хората и те искат да му ходят на мачовете. Този клуб има привърженици навсякъде, но не бива да се допускат прояви на агресия на стадионите. Трябва да се вземат мерки, които да са ефективни. Някои хора трябва да си понесат наказанието и ще го понесат. Трябва да има по-дръзки мерки. След като няма възможност да се направи система за лицево разпознаване или закони, които да носят санкции на провинилите се, ще се наказва клубът. Дано нещата да се променят“, завърши той.

За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ