Ако нещо не се случи с Домуса, и през 2026-та Левски ще чисти дългове, ЦСКА ще строи, а той ще е шампион

1

ЦСКА строи стадион! Левски изплаща дългове! А Лудогорец печели поредна титла…

Догодина да ви кажа пак ще е така: ЦСКА пак ще строи стадион. Левски ще изплаща дългове. А Лудогорец отново ще стане шампион. Няма как да е иначе, като гледа човек философията на трите клуба.

Бях на една маса с Кирил Домусчиев преди много време, когато след втория „маккалън“ той се надигна със заканата: Ще бия рекорда на Динамо Загреб от 12 поредни титли.

И го направи. Пардон, до седмици ще го направи.

Притеснявам се, че тогава не е знаел за пощальоните от „Ред Импс“, които са световни рекордьори със своите 14 поредни титли в Гибралтар.

Всъщност Домуса няма как да не се е поинтересувал какво още му трябва за да стане №1 в Европа по този показател за всички времена. За това и като го знам какъв нарцис е, вече си се представя за 15-ти път поред шампион.

Това е и хубава, и лоша новина за Левски и ЦСКА.

Добрата е, че трябва да преживеят само тази и още две титли на Лудогорец. След което олигархът от Делиормана ще им отчупи някое и друго парче от пая.

Лошата е, че в тези две години и нещо Левски и ЦСКА ще се маргинализират до нивото на Славия и Локо Сф. Е, не чак до там, но ще влязат в ситуация, в която футболният им електорат ще се топи със скоростта, с която Кирил Петков занулява Промяната.

Изглежда в ЦСКА и Левски са се примирили със съдбата си. Затова едните строят, а другите погасяват.

През 2026-та година едните ще имат нов стадион (а дано), другите – клуб без борчове (може би). И фенове на 20 години, които никога не са ги виждали шампиони!

Освен, ако дотогава нещо не се случи с Кирил Домусчиев…


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ